Fantoni zegt samenwerking met Rob Daamen op

De Italiaanse kantoormeubelproducent Fantoni heeft de samenwerking met Rob Daamen en daarmee met Fantoni Nederland opgezegd. “We zijn in goede harmonie uiteen gegaan”, vertelt Daamen, die volgende week naar buiten wil treden met de namen van vier ondernemingen (drie Italiaanse en een Deense) die hij in Nederland gaat vertegenwoordigen.

Fantoni Nederland blijft voorlopig opereren onder dezelfde naam. “Zo kennen onze dealers mijn bedrijf en zolang Fantoni geen opvolger voor ons aanwijst op de Nederlandse markt, blijven we die naam gebruiken”, aldus Rob Daamen, die momenteel via een grote opruimingsactie het Fantonimeubilair in zijn showroom te koop aanbiedt.

Bij Fantoni in Italiƫ was vanmiddag niemand bereikbaar om officieel commentaar te geven op de ontwikkelingen. Vooralsnog neemt de exportmanager van het Italiaanse bedrijf de honneurs voor Nederland waar.