ADO toont duurste gordijn ter wereld

Gordijnstoffabrikant ADO neemt deel aan de Miljonair Fair, van 7 tot en met 11 december in Amsterdam RAI. Daar zal Ado onder meer het ‘duurste gordijn ter wereld’ tonen.

“Speciaal voor deze gelegenheid heeft ADO zijn designers de opdracht gegeven een gordijnstof te ontwikkelen die een bezoek aan onze stand meer dan lonend maakt. ‘Caesar’s Glory’ is het duurste gordijn ter wereld, waarop het elegante portret van de jonge Caesar in kristallen is afgebeeld. Het portret is steen voor steen handmatig vervaardigd en bestaat uit meer dan 4.200 met goud vergulde Swarovski-kristallen, 32 robijnen en een 3-karaats diamant.”

Het gordijn is afgewerkt met een verzwaringkoord van echt goud. De doorsnee van het Caesarmotief is 70 cm en het is geplaatst op een doek van 140 centimeter breed. Het gordijn kan tot een hoogte van 5 meter geleverd worden. Caesar’s Glory wordt op de markt gebracht voor 55.000 euro per meter.