Nieuws


20-02-2018 8:30

Office Depot Europe, internationaal leverancier van werkplekoplossingen, heeft Patrick van Dommelen aangesteld als New Business Development Director Europe. Van Dommelen wordt verantwoordelijk voor de commerciële groei van bedrijfscontracten in de Benelux en de DACH-regio. In deze rol analyseert hij de behoeften in de markt en vertaalt deze naar concrete salesplannen voor de verschillende regionale salesteams.

 

Patrick van Dommelen kan in zijn nieuwe functie putten uit een schat aan sales-ervaring. Voor zijn overstap naar Office Depot was hij ruim 4 jaar actief als sales director voor verschillende afdelingen van Antalis. Daarvoor werkte hij 17 jaar in verschillende functies voor de Supplies Business Group van Xerox, waar hij de laatste 3,5 jaar de functies van country manager Nederland en country manager Benelux bekleedde.  

 

Patrick van Dommelen vertelt: “Ik ben zeer verheugd met mijn overstap naar Office Depot. Bij Office Depot zie ik grote kansen om met mijn opgedane ervaring de regionale salesteams te ondersteunen bij het uitbreiden van het klantportfolio. Ik werk graag op het snijvlak strategisch management en operationele uitvoering, om de commerciële groei in de Benelux en de DACH-regio te stimuleren en de regionale sales-teams te ondersteunen in hun succes.”

Office Depot Europe is een vooraanstaande leverancier van producten, diensten en oplossingen voor elke werkplek – of deze werkplek nu op kantoor, thuis, op school of in de auto is. Sinds 2017 is Office Depot Europe onderdeel van de Aurelius Group. Office Depot Europe heeft een omzet van circa 2 miljard euro en heeft zo’n 6.000 medewerkers in dienst. Het bedrijf bedient consumenten en bedrijven in veertien landen en maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen, joint ventures, franchise- en licentie-ondernemingen en alliantiepartners. Het hoofdkantoor is gevestigd in Venlo.

www.officedepot.nl
 

Deel op Social Media<< October 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >