OfficeDOCK wordt InteriorWorks


OfficeDOCK wordt InteriorWorks
19-05-2017 8:30

Projectinrichter OfficeDOCK heeft recentelijk de naam gewijzigd in InteriorWorks. Natuurlijke groei zorgde ervoor dat de naam officeDOCK de lading niet meer voldoende dekte. “Onze merken en leveranciers zijn veel breder inzetbaar dan puur kantoor”, aldus Jeroen Mittelmeijer, samen met Chantal Mittelmeijer en André Mulder mede-eigenaar van het bedrijf. 

“Wij zijn door de jaren heen meegegroeid met de architecten met wie we veel samenwerken en gingen zo bijvoorbeeld steeds meer werken voor de hospitality-branche. Keer op keer hebben wij onszelf opnieuw uitgevonden; de naamswijziging in InteriorWorks is een logische stap die aansluit bij de vraag vanuit de branche.”

Zakelijk interieur is méér dan alleen een verzameling van een aantal meubelstukken. Dat is de filosofie van InteriorWorks, dat zich profileert als specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche. "InteriorWorks levert zakelijk interieur op maat en maakt van elke (kantoor)inrichting een belevenis", meldt een woordvoerder. De afgelopen jaren bediende het bedrijf aansprekende klanten als Google, INK Hotel en de Erasmus Universiteit. 

InteriorWorks streeft naar een interieur dat de gebruiker centraal plaatst. Want hoe gelukkiger de gebruiker, hoe hoger de productiviteit en hoe lager het ziekteverzuim. “Wij creëren graag een (werk)plek die voelt als thuiskomen”, aldus André Mulder. “Waar beweging gestimuleerd wordt en waar een gevoel van saamhorigheid ontstaat. Het interieur is allang niet meer een sausje, maar een belevenis.”

De interieurfilosofie van InteriorWorks bestaat uit drie pijlers: ‘Company ID’, ‘Human Factor’ en ‘Project Efficiency’. "Met Company ID wordt door de juiste vragen te stellen geanalyseerd wat de kernwaarden van de organisatie zijn, hoe een organisatie werkt en wil werken. Dit doen zij door middel van tools zoals een mood check en een inventarisatieprogramma. Op basis hiervan gaat InteriorWorks op zoek naar de juiste aanpak. Met de pijler Human Factor wordt vervolgens gezocht naar de beste balans tussen bedrijfsefficiëntie en een veilige, gezonde, leuke en duurzaam ingerichte omgeving. Onder de pijler Project Efficiency leveren zij inspirerende, representatieve kwaliteitsprojectinrichting tegen ieder budget en wanneer het de klant uitkomt."

InteriorWorks startte in 2004 als franchiseonderneming, groeide daarna zelfstandig door naar officeDOCK Projectinrichters en heeft sinds 31 maart haar naam dus officieel gewijzigd in InteriorWorks. 

www.interiorworks.nl

Deel op Social Media<< May 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >